KleurGlossy

Welkom in hét Julia Woning-nummer! Al vanaf het eerste uur geeft Julia tips and tricks in haar rubriek Kleurtechnieken. Daarnaast is ze vooral bekend van de Dikke Dames, die met hun voluptueuze vormen al veel gezellige kleurplaten sierden. Maar Julia heeft meer in haar mars. Vervelen hoeft ze zich tegenwoordig niet meer: als nieuwbakken boegbeeld van Derwent geeft ze kleurworkshops door het hele land. En er blijven natuurlijk prachtige illustraties en kleurboeken van haar hand verschijnen. Je vindt de gloednieuwe platen uit Julia’s Dikke Dames in Sprookjesland en Het Tropisch Regenwoud op pagina 24 t/m 28. KleurGlossy is best een beetje trots dat wij deze creatieve duizendpoot hebben weten te strikken voor een interview.

Qua kleurplaten kun je dit keer sowieso weer flink aan de slag. Naast nieuwe platen van de populaire Global Doodle Gems, uit het net verschenen boek Typical Dutch, hebben we ook kleurplaten van grote namen als Janneke Brinkman-Salentijn, Daisy Fletcher en Leila Duly. Van deze laatste illustratrice kun je zelfs een kleurboek winnen. Kijk snel op onze Facebookpagina en doe mee!

KleurGlossy nr. 6 ligt vanaf nu in de winkels!

Julia Woning KleurGlossy

 

Het magazine wil je inspireren en informeren over alles wat er mogelijk is rond kleuren voor volwassenen. Daarnaast biedt het je meteen de kans om je creativiteit los te laten op de tientallen prachtige kleurplaten in ieder magazine.

Over KleurGlossy
Verschijningsfrequentie: 4x per jaar
Losse prijs: € 8,95
Abonnementsprijs: € 49,50 (6 nummers)

OVER UITGEVERIJ PERSONALIA
Uitgeverij Personalia is een zelfstandige uitgeverij, opgericht in 1999 en gevestigd in Leens (Gr.). Het fonds bestaat uit onder andere autobiografieën en biografieën. Personalia kreeg daarnaast landelijke bekendheid met de publicatie van de BommelGlossy en de Jan Kruis Glossy. Verder is Personalia de uitgever van het magazine VertrekNL, het grootste emigratieplatform van Nederland.

OVER BBNC UITGEVERS
BBNC uitgevers is een middelgrote uitgeverij van algemene boeken, opgericht in 2009 en gevestigd in Amersfoort. Het fonds bestaat uit cadeauboeken, kleurboeken voor volwassenen, militaire geschiedenis, kinderboeken en Voor Dummies. BBNC verkocht van haar kleurboeken voor volwassenen al meer dan 900.000 exemplaren.

  • footer_logo_01