KleurGlossy

Na Hanna Karlzon, Julia Woning en Francien van Westering is het nu de beurt aan de Britse illustratrice Millie Marotta verkocht wereldwijd al meer dan tien miljoen kleurboeken. De natuur blijft haar grootste inspiratiebron. Ook de Nederlandse Annemarie Vermaak is dol op het dierenrijk en de natuur. In haar Delfts blauw flora en fauna kleurboek komen de twee samen. Je vindt een preview van haar boek in deze glossy. Ook aan de fantasy liefhebbers is gedacht: de blog ‘Volwassenen kleuren ook’ heeft een leuke review geschreven over het Fantasy Art Kleurboek van Jasmine Becket-Griffith, een Amerikaanse fantasy illustratrice die ook graag dieren in haar illustraties verwerkt. We publiceren maar liefst drie prachtige platen van haar hand in deze glossy. En er is nog veel meer!

KleurGlossy 8 Millie Marotta

Het magazine wil je inspireren en informeren over alles wat er mogelijk is rond kleuren voor volwassenen. Daarnaast biedt het je meteen de kans om je creativiteit los te laten op de tientallen prachtige kleurplaten in ieder magazine.

Over KleurGlossy
Verschijningsfrequentie: 4x per jaar
Losse prijs: € 8,95
Abonnementsprijs: € 49,50 (6 nummers)

OVER UITGEVERIJ PERSONALIA
Uitgeverij Personalia is een zelfstandige uitgeverij, opgericht in 1999 en gevestigd in Leens (Gr.). Het fonds bestaat uit onder andere autobiografieën en biografieën. Personalia kreeg daarnaast landelijke bekendheid met de publicatie van de BommelGlossy en de Jan Kruis Glossy. Verder is Personalia de uitgever van het magazine VertrekNL, het grootste emigratieplatform van Nederland.

OVER BBNC UITGEVERS
BBNC uitgevers is een middelgrote uitgeverij van algemene boeken, opgericht in 2009 en gevestigd in Amersfoort. Het fonds bestaat uit cadeauboeken, kleurboeken voor volwassenen, militaire geschiedenis, kinderboeken en Voor Dummies. BBNC verkocht van haar kleurboeken voor volwassenen al meer dan 900.000 exemplaren.

  • footer_logo_01