KleurGlossy

Na Hanna Karlzon, Julia Woning en Francien van Westering, Millie Marotta is het nu de beurt aan Marjolein Bastin, een van Nederlands bekendste illustraties. Of eigenlijk een van Nederlands bekendste kunstenaressen. Haar illustraties zijn namelijk kleine kunstwerkjes op zich. Niet verwonderlijk dat Marjolein immens populair is in binnen- en buitenland. Lees het interview dat we met haar hielden. Ook hebben we prachtige kleurplaten van haar hand, zelfs met ingekleurde voorbeelden.. En er is nog veel meer!

KleurGlossy 9 Marjolein Bastin

 

Het magazine wil je inspireren en informeren over alles wat er mogelijk is rond kleuren voor volwassenen. Daarnaast biedt het je meteen de kans om je creativiteit los te laten op de tientallen prachtige kleurplaten in ieder magazine.

Over KleurGlossy
Verschijningsfrequentie: 4x per jaar
Losse prijs: € 8,95

OVER UITGEVERIJ PERSONALIA
Uitgeverij Personalia is een zelfstandige uitgeverij, opgericht in 1999 en gevestigd in Leens (Gr.). Het fonds bestaat uit onder andere autobiografieën en biografieën. Personalia kreeg daarnaast landelijke bekendheid met de publicatie van de BommelGlossy en de Jan Kruis Glossy. Verder is Personalia de uitgever van het magazine VertrekNL, het grootste emigratieplatform van Nederland.

OVER BBNC UITGEVERS
BBNC uitgevers is een middelgrote uitgeverij van algemene boeken, opgericht in 2009 en gevestigd in Amersfoort. Het fonds bestaat uit cadeauboeken, kleurboeken voor volwassenen, militaire geschiedenis, kinderboeken en Voor Dummies. BBNC verkocht van haar kleurboeken voor volwassenen al meer dan 900.000 exemplaren.

  • footer_logo_01